Boho newest

Boho – bohémsky svadobný štýl

B O H O  S T Y L E

U V O Ľ N E N Á  A T M O S F É R A  A  P R Í R O D N É  P R V K Y

Boho svadobný štýl je ideálny pre páry, ktoré hľadajú uvoľnenú a neformálnu atmosféru. Tento štýl sa vyznačuje prírodnými prvkami a eklektickým mixom rôznych materiálov a textúr. Je inšpirovaný prírodou, etnickými vzormi, umením a vintage prvkami.

Svadobné šaty v boho štýle sú známe svojimi voľnými a prúdiacimi strihmi, ktoré ponúkajú pohodlie a slobodu pohybu.

 

 


V A Š A  O S O B N O S Ť

A U T E N T I C K Ý A K R E A T Í V N Y  V Ý R A Z  V A Š I C H  O S O B N O S T Í

Boho štýl je ideálny pre tých, ktorí chcú, aby ich svadba bola jedinečným a autentickým vyjadrením ich osobnosti. Tento štýl je obľúbený medzi tými, ktorí si cenia slobodu, kreativitu a autentický spôsob života.

Boho páry radšej vytvárajú vlastné pravidlá a nechávajú sa viesť svojou intuíciou a pocitmi. Tento štýl priťahuje osobnosti s vysokým citom pre empatiu a intuíciu. Boho ľudia často hľadajú hlbší význam a spojenie vo všetkom, čo robia, vrátane osobných vzťahov a kreatívnych projektov.

Ručne šité šaty na mieru www.dyona.sk

Ručne site Katy

Ručne šité na mieru www.dyona.sk

Bohémske svadobné šaty

B O H O  Š T Ý L  P R I  S V A D O B N E J  V Ý Z D O B E

Výber Priestoru pre Boho Svadbu

Boho svadby sa často konajú v prírodnom prostredí, ako sú záhrady, lesy, lúky, pláže alebo farmy. Ideálne miesto je vonku, s bohatou zelenou vegetáciou, stromami a kvetmi, ktoré pridávajú svadbe prirodzený a organický dojem.

Dekorácie a Farebná Paleta

Z E M I T É  F A R B Y

Farebná paleta boho svadby je teplá a prírodná, zahrňujúca zemité tóny ako hnedá, terakota, krémová, olivová zelená a okrová. Doplnkové živšie odtiene, ako horčicová, fialová a vínová, vytvárajú útulnú a príjemnú atmosféru.

P R Í R O D N É  M A T E R I Á L Y

Dekoračné prvky často zahŕňajú makramé závesy a brány, drevené prvky, pletené koše, svietniky, koberce s etnickými vzormi, lapače snov, veľké vankúše na sedenie, ratanové lustre a lustre z prírodných lán. Kombinácia rôznych textúr a materiálov ako drevo, juta, bavlna a ľan vytvára príjemné a rustikálne prostredie.

Boho svadobný štýl
Boho svadobná výzdoba

Kvetinová výzdoba:

A S I M E T R I C K É   A  D I V O K É

A R A N Ž M Á N Y

Aranžmány by mali byť divoké, nestrihané a často asimetrické, aby zachytili prirodzenú krásu a rustikálny vzhľad.

Použite kombináciu rôznych druhov kvetov a zelene, ako sú divoké ruže, eukalyptus, pampas tráva, sušené kvety, levanduľa a poľné kvety. Taktiež môžete pridať konáre kríkov a stromov na zvýraznenie prírodného vzhľadu.

Kvetinová výzdoba môže byť umiestnená v starožitných vázach, sklenených fľašiach alebo ručne maľovaných džbánkoch. Tieto nádoby dodajú výzdobe špeciálny charakter a sú v súlade s boho estetikou.

Stolovanie a nábytok:

V A N K Ú Š E  A  K O B E R C E

Použite drevené stoly a lavice bez obrusov, na ktorých sú rozmiestnené jednoduché biele taniere, keramické poháre a prírodné príbory. Stoly môžu byť doplnené o makramé behúne, divoké kvety a sviečky, čo pridáva na autentickosti a prírodnom charme.

Vytvorte pohodlné miesto na sedenie s pomocou pohoviek, vankúšov a kobercov. Tento neformálny a útulný priestor na relaxáciu prispieva k príjemnej a uvoľnenej atmosfére, ktorá je charakteristická pre boho svadby.

Boho svadobný štýl
Boho svadba

Boho Fotokútik: Ako Vytvoriť Autentický a Štýlový Priestor

Fotokútik v boho štýle môže byť zariadený pomocou makramé závesov, drevených rebríkov, etnických kobercov, ratanových stoličiek a sušených kvetov. Tieto prvky pridajú fotokútiku osobitý a prírodný vzhľad.

Použitie prírodných prvkov, ako sú drevené prekážky alebo plátna, pridáva autentickosť a jedinečnosť. Tento prístup vytvára ideálne prostredie na zachytenie krásnych a originálnych fotografií.

Prírodné Farby a Recyklovaný Papier

Svadobné pozvánky by mali byť ladené v prírodných farbách a vytlačené na recyklovanom papieri. Dizajn môže obsahovať prírodné motívy, ako sú lístky, kvety alebo geometrické vzory, ktoré sú charakteristické pre bohémsky štýl.

Hudba a Osvetlenie pre Boho Svadbu

Živá hudba, ako sú akustické nástroje (gitara, husle), alebo playlist s uvoľnenými piesňami v štýle indie, folk alebo world music, dotvára atmosféru vašej boho svadby.

Jemné a Prírodné Osvetlenie

Osvetlenie by malo byť jemné a prirodzené. Použite sviečky, svetelné reťaze, lucerničky a lampióny, ktoré dodajú teplé svetlo a vytvoria magickú atmosféru.


P R E Č O  Z V O L I Ť  T E N T O   Š T Ý L

Boho štýl je ideálny pre páry, ktoré chcú svadbu bez formálností a tradičných pravidiel, pričom preferujú uvoľnenú atmosféru, ktorá odráža ich osobný štýl a lásku k prírode. Tento štýl je flexibilný a prispôsobiteľný, čo umožňuje vytvoriť intímnu, priateľskú a autentickú svadbu, kde sa každý cíti pohodlne.

Ručne šité šaty www.dyona.sk

Závoj

R O Z P O Č E T

Ručne Vyrábané a Unikátne Dekorácie vs. Priemyselne Vyrábané Dekorácie

Ručne vyrábané a unikátne dekorácie, ako sú macramé závesy, etno koberce a personalizované prvky, môžu byť drahšie než priemyselne vyrábané dekorácie. Tieto prvky dodajú svadbe autentický a osobný dotyk, ale môžu zvýšiť celkové náklady.

Boho štýl je známy svojimi bohatými kvetinovými aranžmánmi, ktoré môžu byť nákladné. Vytvorenie veľkých a komplexných kvetinových dekorácií, ako sú girlandy alebo kvetinové steny, môže výrazne zvýšiť náklady na svadbu.

N I Ž Š Í  R O Z P O Č E T

Kombinácia Dekoračných Prvkov

Pri organizovaní bohémskej svadby s nižším rozpočtom môžete dosiahnuť krásny a elegantný vzhľad kombinovaním bohatých dekoratívnych prvkov s jednoducho zariadenými časťami svadobného priestoru.

Minimalistický Prístup na Stole

Použitím pravých ľanových obrusov a štól môžete doplniť bohatšiu výzdobu v iných oblastiach svadobného priestoru, bez toho aby ste pôsobili nudne alebo nedostatočne. Lanové obrusy a sviečky pridajú potrebnú textúru a atmosféru bez zbytočných nákladov.

Elegantné Kvetinové Girlandy

Kvetinové girlandy môžete umiestniť iba na okraj stola, čím pridáte dotyk bohatstva bez toho, aby ste zahltili celú plochu.

Uvítacia tabula na svadbu
Boho svadobný kytica